; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

FIAT 500 / 500C HYBRID

Legendarna ikona u hibridnoj verziji

IKONSKI GRADSKI AUTOMOBIL SADA I U HIBRIDNOJ INAČICI 

Zašto hibrid?

Ne samo za okoliš, hibridno vozilo predstavlja i niz prednosti za vas. Zahvaljujući uvođenju blage hibridne tehnologije, novi Fiat 500 Hybrid Launch Editon nije samo učinkovitiji, s nižim emisijama CO2 u vožnji, već nudi i profinjenije i opuštajuće iskustvo u vožnji. Blagi hibridni sustav pomaže ubrzavanju i omogućuje glatko i brže ponovno pokretanje motora tijekom faze Start & Stop. Blagi hibridni sustav ima samo-punjenje i ne zahtijeva uključivanje. Sustav nadoknađuje energiju tijekom faze kočenja za nesmetanu vožnju u gradu i izvan njega, a istovremeno pruža ekološke i ekonomske prednosti.

 

Hibrid, ali jedinstvenog stila: s nepogrešivim dizajnom specifičnim za model 500

Model 500 ponosan je na svoju hibridnu dušu i ponosno je pokazuje kroz ekskluzivan logotip modela Hybrid Launch Edition na B-stupu: jasan znak koliko FIAT predano radi na osiguranju veće održivosti.Novi modeli 500 i 500C Hybrid Launch Edition elegantni su od krova do naplataka. Uživajte u eleganciji naplataka od lake legure od 16” u mat crnoj završnoj obradi i s bijelim pojedinostima na poklopcu kotača.išće nebo, bolji pogled. Nema nište bolje od uživanja u svježem povjetarcu i zatim ulaska u elegantni novi 500C Hybrid Launch Edition s crnim krovom.Otkrijte zelenu boju Green Dew za nove modele 500 i 500C Hybrid Launch Edition, posebnu nijansu zelene koja je kao stvorena da posebno istakne ovu novu generaciju hibrida.

Oprez: elegancija u unutrašnjosti.

Detalji od satiniranog kroma simbol su elegancije i visoke klase. Uživajte u njima gledajući i dodirujući kolo upravljača i ručicu mjenjača.Sjedala su izrađena od materijala Seaqual®: posebnog materijala djelomično izrađenog od reciklirane plastike prikupljene na dnu mora. Kao i izvana, i u unutrašnjosti je svaki detalj novog modela 500 i 500C Hybrid Launch Edition odraz njegove hibridne duše, baš poput ekskluzivne ploče s instrumentima u boji karoserije, mat zelenoj boji Dew.

Zahvaljujući intuitivnom TFT zaslonu novog modela 500 i 500C Hybrid Launch Edition dovoljno je da pogledate i sve ćete imati pod kontrolom, uključujući razinu napunjenosti akumulatora hibridnog motora.

Novi modeli 500 i 500C Hybrid Launch Edition kompatibilni su sa značajkom Android AutoTM. Povežite svoj pametni telefon i upravljajte kartama, glazbom, kontaktima i još puno toga, a bez ugrožavanja svoje sigurnosti. Zahvaljujući korisnički prilagodljivom sučelju vaše se aplikacije prikazuju na Uconnect™ 7” HD zaslonu, organizirane u stranice koje se jednostavno čitaju.​

PREUZMITE KONTROLU

Zahvaljujući intuitivnom TFT zaslonu, dovoljno je da pogledate i sve ćete imati pod kontrolom, uključujući razinu napunjenosti akumulatora hibridnog motora. Uz nove hibridne motore emisije su smanjene za do 20 %*. Upotreba je jednostavna, a vi možete smanjiti potrošnju goriva i osigurati si veći užitak pri vožnji. Samo pratite zaslon kako biste maksimalno iskoristili sve pogodnosti hibridne tehnologije tvrtke Fiat i pripremite se za „promjenu zraka”. Na zaslonu možete vidjeti razinu napunjenosti akumulatora u stvarnom vremenu.Novi paket opreme D-fence sadrži 3 proizvoda koji vam pomažu pri održavanju higijene u vašem automobilu: visokoučinkoviti filter putničkog prostora filtrira 98 % nečistoća iz vanjskog zraka, pročišćivač zraka s HEPA filterom pomaže pročišćavanju zraka u putničkom prostoru, a UV lampa uklanja do 99 % bakterija s površina u unutrašnjosti.

Osnovni model
dostupan od

16.975 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja