; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

Fiat 500 ELEKTRIČNI

Inovacija u električnoj vožnji

Dobrodošli u novi električni Fiat 500e i u potpuno novu mobilnost koja je tehnološki naprednija, održivija i jednostavnija za upotrebu, potpuno u stilu Fiata. Novi električni Fiat 500e zadržava sve svoje legendarne značajke, ali je sada tiši i ekološki prihvatljiviji. Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju dio je naše misije. Zato je novi Fiat 500e izgrađen na potpuno novoj 100% električnoj bazi, osmišljenoj za sljedeće desetljeće. Električni Fiat 500e nudi tri načina vožnje: Normal, Range i Sherpa, koji omogućuju prebacivanje prema stilu vožnje.

Njegova trendi strana

Revolucija u unutrašnjosti započinje uklanjanjem središnjeg tunela, što vozilo čini prostranijim i udobnijim. Sjedala od eko kože, s utisnutim monogramom Fiat, brojnim opcijama namještanja, udobnija i s regulacijom u 6 smjerova. Novi dizajn sjedala svojom elegancijom i udobnošću savršeno je usklađen s održivijom inovacijom. Slušajte glazbu, navigirajte i povezujte svoje uređaje. Sučelje nalik na pametni telefon na 10,25” dodirnom zaslonu, brzo Bluetooth povezivanje, kompatibilno sa žičanim sustavima: ultimativno iskustvo za informiranje i zabavu.

IKONSKI ZAŠTITNI ZNAK

Poseban logotip s klasičnim znakom modela 500 zauzeo je svoje mjesto na upravljaču, drugačijeg je oblika i podsjeća na samu stilsku esenciju modela Fiat 500 iz 57-e s dvokrakim upravljačem. Maska ploče s instrumentima presvučena eko kožom: promjena smjera u dizajnerskom smislu ka održivijoj budućnosti. 

KAO STVOREN ZA GRAD

Predviđen doseg pokriva vaša svakodnevna kretanja gradom: odlazak na posao, u teretanu i natrag kući jer on za novi model 500 »la Prima« iznosi do 320 km. A kad se upotrebljava samo za gradsku vožnju, doseg na potpuno novom modelu 500 »la Prima« povećava se do 458 km uz impresivne performanse za gradsku vožnju. 

NAČIN RADA „SHERPA”

Način rada „Sherpa” pametna je postavka za vožnju i uštedu energije koja vam pomaže da stignete na odredište dok istodobno optimizira parametre automobila. Primjerice, mobilni punjač, klimatizaciju, ograničenje brzine ili ubrzavanje.

BRZO PUNJENJE

Potpuno novi model 500 »la Prima« u izvedbi može se brzo puniti pri visokih 85 kw, što omogućuje punjenje do jednog cijelog dana vožnje tijekom stanke za kavu: 5 minuta punjenja za doseg od 50 km. Razina napunjenosti baterije od 80% postiže se za 35 minuta. Budući da je u osnovnoj opremi vozila, brzo punjenje možete upotrebljavati na bilo kojoj javnoj stanici za brzo punjenje zahvaljujući 3 priložene vrste kabela.

Sve je pod kontrolom

Redizajnirana električna kvaka vrata sa sustavom s električnim tipkalom čini se postat će nezaobilazna, a i jednostavnija je za rukovanje u odnosu na bilo koji model 500 dosad. Dovoljno je pritisnuti ugrađenu meku tipku za otključavanje vrata i udobno se smjestiti u automobil. LED bočne strelice nadahnute su esencijalnim stilom modela Fiat 500 iz 57-e. Detalj iz nasljeđa kojim se odaje počast istom duhu koji nas je nadahnuo u prošlosti i koji nas predvodi u budućnost.

Osnovni model
dostupan od

38.200 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja