; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

FIAT TIPO

IZAĐITE IZ SVAKODNEVNIH RUTINA

Upoznajte zabavnu stranu vožnje: novi Tipo Cross impresionira svojim stilom, tehnologijom i svestranošću. Novi Tipo Cross donosi svježinu i dinamičnost. Uz atraktivnu vanjsku i udobnu unutrašnjost, vaše će putovanje biti ugodnije no ikad. Upoznajte ga i dopustite mu da vas impresionira. Novi Tipo Cross ugodno će vas iznenaditi tehnologijom nove generacije i najsuvremenijim sigurnosnim sustavima. Uđite u svijet udobnosti i inovacija. Dobrodošli u novi model Tipo Cross. 

S modelom Tipo Cross možete birati između benzinskog ili dizelskog motora. S novim sustavom Uconnect ™ 5, vožnja će biti opuštena, povezana i zabavna. Otkrijte novu generaciju informacijsko-zabavnog sustava koji je korisniji, moćniji i bogatiji sadržajem.

 

BOLJE PERFORMANSE

U novoj verziji modela Tipo Cross s pet vrata, tehnologija se ističe. Pomoću 7- ili 10-inčnog radija možete slušati glazbu, pretraživati i pregledavati upute te se na jasan, jasan i jednostavan način povezati s uređajima.   DAB - Nenadmašan sustav digitalne glazbe visoke razlučivosti i infotainment sustav. BEŽIČNI SUSTAV APPLE CARPLAY™ - Spojite svoj iPhone na Uconnect™ pomoću 7 ili 10-inčnog zaslona i Siri glasovnim upravljanjem ili upravljajte bežično na zaslonu osjetljivom na dodir. Apple CarPlay™ sistem bežični sustav pametniji je i sigurniji način upotrebe iPhonea u automobilu. BEŽIČNI SUSTAV ANDROID AUTO™ - Nova verzija modela Tipo Cross s pet vrata također je kompatibilna s Android Auto™ okruženjem. Kada povežete svoj pametni telefon s vozilom, sučelje prilagođeno korisniku prikazat će vaše aplikacije na 7 ili 10-inčnom zaslonu sustava Uconnect. 

 

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Novi Tipo Cross opremljen je sustavima ADAS za sigurniju vožnju i veći užitak u trenucima provedenim u automobilu.

  • SUSTAV ZA SPRJEČAVANJE NEHOTIČNOG NAPUŠTANJA PROMETNOG TRAKA
  • INTELIGENTNI SUSTAV ZA POMOĆ PRI VOŽNJI I SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA
  • SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE UMORA VOZAČA
  • AUTOMATSKO HITNO KOČENJE
  • PREDNJI I STRAŽNJI SENZORI PARKIRANJA
  • PRILAGODLJIVI TEMPOMAT
  • AKTIVNI ZATVARAČ REŠETKE
  • UKLJUČIVANJE I ISKLJUČENJE AUTOMATSKIH FAROVA (DODATNA OPREMA)
  • STRAŽNJI USB ULAZ

 

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

BEŽIČNI PUNJAČ TELEFONA (DODATNA OPREMA) - Novost u verzijama Tipo Cross je bežični punjač telefona koji osigurava punjenje i spajanje uređaja – bez kablova koji ometaju.

SUSTAV ZA ULAZAK I POKRETANJE BEZ KLJUČA (DODATNA OPREMA) - Više ne morate koristiti ključ automobila: samo ga držite kod sebe ako želite otvoriti vrata i sjesti u vozilo.

SUSTAV PRAĆENJA MRTVOG KUTA (DODATNA OPREMA) - Pri brzinama većim od 10 km/h, novi Tipo Cross otkrivat će predmete u mrtvim točkama sa strane i sa stražnje strane vozila i upozoriti vas zvučnim signalom i svjetlom u vanjskom retrovizoru. Ova funkcija također pomaže vozaču da prilikom vožnje unatrag prepozna parkiralište u koje ulazi.

Osnovni model
dostupan od

21.488 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja