; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® AVENGER

SADA I S BENZINSKIM MOTOROM

Jeep® Avenger također je dostupan u verziji sa benzinskim motorom. Učinkovit i brz, 1,2-litreni turbo motor koji isporučuje 74 kW / 100 KS u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem koji se ističe niskom potrošnjom.

Kad tražimo i kupujemo vozilo, ne biramo samo ono koje nam se sviđa, već ono koje najbolje odgovara našem karakteru.

Novi Jeep® Avenger ističe se svojom odlučnošću i avanturističkim duhom u automobilu kompaktnih dimenzija. Njegova tehnologija Selec-Terrain® i sustav za pomoć pri kretanju nizbrdo omogućit će vam da se lako prilagodite svim vremenskim uvjetima na cesti (kiša, snijeg, skliski teren) jer vam, zahvaljujući velikoj visini od tla, novi Jeep® Avenger omogućuje lako suočavanje i s ekstremnim uvjetima.

NEŠTO ŠTO ĆE VAS ODUŠEVITI

Moderna i digitalna unutrašnjost vozila Jeep® Avenger savršeno se slaže sa slobodom vašeg iskustva vožnje i izvrsnim funkcijama koje omogućuju vrhunsku povezivost. Nećete vjerovati koliko toga stane u vaš novi SUV: u pretince za odlaganje stane sve što nosite u torbi. Sve stvari iz vaše torbe, kao što su, primjerice, pametni telefon, ključevi od stana, boca s vodom, toaletna torbica i naočale, lako će pronaći mjesto kad uđete u automobil. Od svakodnevnih vožnji do vikend putovanja, postoje pametna i organizirana rješenja za odlaganje svega što vam treba. Svako putovanje pretvara se u avanturu pred vama. Uživajte u svojim putovanjima zahvaljujući grijanim i udobnim sjedalima u ekskluzivnoj kombinaciji žute i crne boje, sa žutim detaljima na instrument ploči i ambijentalnim osvjetljenjem u više boja kojima možete izraziti svoje emocije.

 

VAŠ DOŽIVLJAJ

U avanturama prelazite granice, istražujete i ulazite u potpuno novi svijet. Upečatljivi 18” naplatci od lake legure savršeno se uklapaju u robusne oblike najkompaktnijeg električnog vozila Jeep®, s zaštićenom karoserijom 360°. Robusni izgled odraz je ikonske osobnosti vozila Jeep®: s prepoznatljivom rešetkom sa sedam utora, kontrastnim crnim krovom, koji dodatno naglašava izgled vozila, te prednjim i stražnjim LED svjetlima Avenger se lako prepoznaje od prve.

 

SVE ŠTO JE POTREBNO

Jeep® Avenger ima sve što je potrebno za nezaboravnu avanturu: tehnologiju, stil i udobnost. Dolazi s ekskluzivnim dizajnerskim detaljima, potpuno digitalnim sučeljem i još mnogo toga.

Adaptive Cruise Control

Prilagodljivi tempomat održava brzinu kretanja vozila i sigurnu udaljenost od automobila ispred. U slučaju kočenja ili usporavanja, sustav automatski prilagođava brzinu kako bi održao razmak.

100% digitalno sučelje

Doživite ultimativno tehnološko iskustvo. Na novom Jeep® Avengeru možete računati na potpuni 100% digitalni kokpit koji ugošćuje 10,25'' Uconnect™ informacijsko-zabavni sustav i 7" digitalni klaster. Sve to uz dodatnu prednost navigacije koja dolazi kao standard.

Full LED prednja svjetla i aluminijski naplatci od 17''

Pokažite vlastiti stil sa 17'' aluminijskim naplatcima i prednjim full-LED prednjim svjetlima, koji čine Avenger prepoznatljivim na prvi pogled.

Električna podizna vrata bez upotrebe ruka

Otvorite i zatvorite vrata prtljažnika vašeg potpuno novog Jeep® Avengera jednostavnim pokretom noge.

.

Osnovni model
dostupan od

22.790 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja