; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® COMPASS

PROFINJENA DUŠA

Potpuno novi Jeep® Compass odvest će vas dalje od standardnih i konvencionalnih putova kako biste mogli razmotriti svakodnevni život na nekonvencionalan način.

Krenite na putovanje na kojem ćete sresti četiri vodeće figure u polju dizajna, korisničkog iskustva, tehnologije i sposobnosti, koje su svojim radom i načinom razmišljanja promijenile društvo i svakodnevni život, nadahnjujući kako ljudi pristupaju promatranju i interakciji sa svijetom.

Potpuno novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sustava za u klasi najbolje 4×4 sposobnosti.
 

ODVEZITE SE U NEKONVENCIONALNO

Legendarna maska sa sedam otvora, najpoznatiji simbol marke Jeep® stilizirana je kako bi potpuno novom modelu Jeep® Compass pružila svježu i inovativnu osobnost. Najbolja značajka potpuno novog modela Jeep® Compass: kromirani okvir otvora za dnevno svjetlo koji zaokružuje stražnje staklo, što vozilu daje profinjeni izgled više klase, uravnotežen agresivnom i odmah prepoznatljivom pojavom. Snažniji i atletski profil. Trapezoidni i izvučeni lukovi kotača zaokružuju vanjski izgled, pružajući vozilu agresivan i mišićav izgled. Rezultat je oblik skulpture koji neće proći nezamijećeno.

PRECIZNA ZAVRŠNA IZVEDBA

Potpuno novi Jeep® Compass pun je dostupnih i korisniku prihvatljivih značajki, uključujući dvodijelni široko otvarajući krovni otvor koji vam pruža sav svježi zrak i toplinu sunca koje želite. Precizna završna izrada i visokokvalitetni materijali istaknute su značajke Jeep® kožom presvučenog upravljača s integriranim kontrolama audio, glasovnog i sustava pomoći u vožnji, koje omogućuju da ruke zadržite na upravljaču uz svu pažnju usmjerenu na cestu. Školjkasta sjedala su udobna i uključuju kontrastne boje šavova, što unutrašnjosti pruža dojam ekskluzivnosti. Uconnect™ 8.4 NAV uključuje Apple CarPlay i Android Auto aplikacije. Pametniji, jednostavniji i sigurniji način uporabe vašeg Apple ili Android pametnog telefona unutar vozila, koji vam olakšava telefoniranje, pristup glazbi, slanje i primanje poruka i puno više.7-inčna kolor LED ploča s instrumentima vozačima nudi niz opcija prilagođavanja, od osnovnog očitanja brzine preko specifičnih informacija o statusu vozila do individualiziranja prikaza informacija.

 

SAVLADAVANJE OTVORENOG PROSTORA

Potpuno novi Jeep® Compass nudi dva inovativna pogonska sustava za u klasi najbolje 4×4 sposobnosti. Jeep® Active Drive i Jeep® Active Drive Low automatski se i bez prekida prebacuju između 4×2 i 4×4 pogona za stalno usmjeravanje okretnog momenta i optimalno držanje podloge. Model Jeep® Compass Trailhawk®postiže Trail Rated® sposobnosti s dosad neviđenim kutovima pristupa, prelaska i silaska, zahvaljujući jedinstvenom prednjem dijelu i većoj udaljenosti od tla. U klasi najbolja udaljenost od tla i sposobnosti također uključuju zaštitne ploče podvozja, Hill Descent Control sustav i 17-inčne terenske gume. Selec-Terrain® sustav upravljanja pogonom projektiran je za optimiziranje vožnje s pogonom na četiri kotača za dosad neviđene sposobnosti na bilo kojem terenu. 

Osnovni model
dostupan od

225.900KN
Dostupne boje

2022 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja