; url="warning" />

Pretraga

Pretraži

JEEP® COMPASS E-Hybrid

PROFINJENA DUŠA

Novi asortiman vozila Jeep® Compass e-Hybrid donosi novi hibridni pogonski sklop s elektromotorom u kombinaciji s benzinskim motorom, što omogućuje hibridni doživljaj uz mogućnost vožnje samo na struju pri manjim brzinama i prilikom usporavanja. Hibrid koji savršeno kombinira eleganciju i učinkovitost

ODVEZITE SE U NEKONVENCIONALNO

ELEGANCIJA KARAKTERISTIČNA ZA MARKU JEEP®

Novi Jeep® Compass e-Hybrid utemeljen je na eleganciji i osobnosti koja ga je već učinila ikonom, uz redizajnirani prednji kraj i s malo drugačijim prednjim svjetlima te novim asortimanom aluminijskih naplataka.

VRATA PRTLJAŽNIKA S ELEKTRIČNIM UPRAVLJANJEM I FUNKCIJOM HANDS FREE

Kao što sam naslov govori, nova vrata prtljažnika s električnim upravljanjem i funkcijom Hands Free* omogućuju jednostavno otvaranje i zatvaranje prtljažnika. Senzori smješteni ispod stražnjeg odbojnika aktiviraju se pokretom noge i automatski otvaraju prtljažnik. Osim toga, model posjeduje i standardne značajke kao što su sustav ulaska u vozilo i pokretanje motora bez ključa, sustav koji obavlja niz radnji, primjerice, otvaranje i zatvaranje vrata, uključivanje i isključivanje motora. A sve to bez da morate vaditi ključeve iz džepa.

PRECIZNA ZAVRŠNA IZVEDBA

Novi Jeep® Compass e-Hybrid donosi još bolji Uconnect™ Infotainment sustav u vozila Jeep®. S Ultra HD zaslonom od 10,1” pokreće ga procesor koji jamči 5x veću snagu računalne obrade u odnosu na ranije generacije, što jamči pristup komandama brzinom svjetlosti putem intuitivnijeg sučelja i brže reagiranje dodirnog sučelja. Osim toga, interaktivni preglednik može se prilagođavati zahvaljujući značajci prelaska prstom i mogućnosti povlačenja i ispuštanja aplikacija i sličica u mapu s knjižnim oznakama. Sadržaj je dostupan na zahtjev za model Longitude, a u osnovnoj je opremi za ostale modele.

GLASOVNA ASISTENCIJA HEY JEEP®

Novi Jeep® Compass e-Hybrid ima novu glasovnu asistenciju Hey Jeep®. Odsad ćete moći razgovarati sa svojim automobilom, samo trebate izgovoriti „Hej, Jeep”. Vaš će vas automobil rado poslušati i prilagoditi postavke klima-uređaja, glazbu ili karte. Osim toga, putem novog sustava glasovnog prepoznavanja možete pregledavati TomTom™ karte. * Dostupno samo uz Radio Uconnect 10.1” Navi. Radio Uconnect 10.1” Navi u osnovnoj je opremi na modelima S i Upland te dostupan na zahtjev za model Longitude, i Limited.

NOVA ERA MODELA E-HYBRID

Hibridna tehnologija e-Hybrid tvrtke Jeep® temelji se na kombinaciji sa dva motora – novog benzinskog motora 1,5 T4 Turbo, snage 130 ks koju prenosi putem prednje osovine, te elektromotora od 48 V s novim mjenjačem DCT sa 7 brzina koji donosi performanse snage do 15 kW (20 ks)* u različitim fazama tijekom vožnje. Sustav e-Hybrid jamči iskustvo vožnje samo na struju: omogućuje vožnju na određenu udaljenost u potpuno električnom načinu i s potpuno isključenim motorom s unutarnjim izgaranjem te jamči bezbrižno upravljanje pri manjim brzinama.

*Doseg rada ovisi o razini napunjenosti baterije.

NOVI 1,5 T4 DCT7 E-HYBRID

Najveća brzina = 193 km/h, maks. snaga = 130 KS, maks. okretni moment = 240 Nm

Potrošnja goriva i razine emisija CO2 su do 15 % manji u odnosu na prethodni 1,3-litreni turbo benzinski motor (vrijednost za kombinirani ciklus vožnje WLTP).

Novi e-Motor od 48 V

Maks. snaga = 15 KW, maks. okretni moment = 55 Nm (što je jednako 135 Nm na ulazu mjenjača)

Osnovni model
dostupan od

36.353 € / 0KN
Dostupne boje

2024 © Copyright Auto Salon Toš d.o.o.

Izrada web stranica

Design by Tosh design / Development by Virtus design.

Virtualna Šetnja